CURSA 10 KM HORTA DE SANT JOAN RUNNING SERIES 2012

diumenge, 20 de maig del 2012

FOTOS DE LA JORNADA  


Gran estrena de la nova equipació de l'AEC TERRA DE FANG amb podi inclòs.
Diumenge 20/5/2012 es celebrava la tercera prova del campionat Runnig Series Terres de l'Ebre 2012. 


Un total de 105 participants prenien la sortida en una prova característica pel seu perfil diferent al que ens tenen acostumats aquests tipus de circuits.
Un perfil adaptat en la mesura del possible als asfalteros, però sense deixar de banda el lloc on es celebrava. Un lloc de paissatges encantadors i vistes espectaculars, però això si, amb un perfil que, a més d'un li ha trencat els esquemes, les cames i el crono. 


L'organització exel·lent, donant la talla i demostrant experiència en aquests tipus d'events. Enhorabona!!


Els corredors de l'AEC han estat a l'alçada; un Ruben Mauri pletòric, en molt bones sensacions i comode amb el ritme imposat des del primer kilòmetre i al capdavant obrint traça a la resta de corredors de l'equip AEC, seguit de l'Angela Franch que ha aconseguit el primer metall de la temporada, (primera classificada veterana1), extraordinària, seguit de Juanma Jaramillo també comode i amb la senssació d'haber pogut apretar una miqueta més, ja que comença a ser un veterà en aquests tipus de proves, seguit d'un Joaquim Gilabert nou amb aquesta disciplina però que els kilometres que porta amb bici li han fet justícia, valent!, seguit de Noelia Garriga en els seus primers deu mil amb competició, una Noelia somrient, contenta i disfrutant, apamant el terreny, nou per a ella, però de ven segur que sap que millorarà per a la cursa del Balcó del Delta de Camarles.


A tots ENHORABONA!!! VALENTS!!! i a continuar entrenant que la del Balcó del Delta de Camarles ja la tenim aquí (7 de juliol de 2012).
CLASSIFICACIONS