XXI Marxa del Port 2009

diumenge, 15 de novembre del 2009

El passat 15/11/2009 es va dur a terme la XXI Marxa del Port organitzada per la UEC Tortosa.
La representació de membres de la AEC Terra de Fang va ser notable tot i que en altres edicions hi ha hagut més participació camarlenca que en aquesta.
Cal fer esment d'un trofeu més que suma l'associació, al guanyar Pol Monteverde (2 anys d'edat) una copa al més jove inscrit en completar el recorregut en 4 hores.

Per altra banda esmentar als participants camarlencs que van ser: David Melich, Diana, Pol
Monteverde, Kiks, Angj, Bela, Albert Bernat, Vicky, Pau Navarro, Pau Curto, Maite, Roc Curto, Balte la seva filla, Fibla i espero no deixar-me a ningú, tots ells havent completat la marxa en una bona posició (sobrats).




El dia va ser explendit, el recorregut que en aquesta ocasió va transcorrer per la zona del Parrissal-Balanguera (Beseit), molt bonic. La organització també va estar a l'altura, tot i que ja estan acostumats a aquests tipus d'events, que apleguen tanta gent i en aquesta ocasió erem unes 650 persones i algun animal.
No crec que arribem a aquesta xifra el proper dia 29/11/2009 en la sortida que organitzem des de l'AEC per anar a visitar el faig pare i el pi gros als ports, en aquesta ocasió a la zona de la Sénia, però si espero que tinguem la resposta que fins ara hem tingut.
Be fins la propera,
Salut i cames!!

by Kiks