Caminada d'AEC pels Ports sota zero

diumenge, 7 de febrer del 2010

Bones companys/es de la muntanya aquest passat diumenge cinc membres de la AEC de Camarles ens vam parlar el dissabte la tarde per anar a fer una ruta molt espectacular i amb molt d'ambient que va desde coll de Pallers , passant per tota la cresta fins al cim de Caro 1447metres.
Feia moltíssima rasca , al refugi de Caro el termòmetre marcava -4º , i a dalt del cim estaríem a uns -7º,-8º i amb el vent bufant la sensació s'agreujava, però com a bons muntanyencs ni les baixes temperatures ni el vent que bufaba no ens va impedir fer aquesta marxa.
Els membres que van venir van ser Ramón Brull , Joan Navarro,  Noèlia Balagué i jo (Kiko Martí).

Personalment tal i com vaig veure el paissatge tan gèlid i blanc, poques vegades he tingut l'oportunitat de veure-ho així.
La ruta era curta però intensa ja que es tenía que salvar un desnivell considerable amb poca distància, però com vas crestejant amb molta alçada i veus tots els paratges baix els teus peus t'he n'oblides.
Companys/es de la muntanya si us animeu a fer sortides esporàdiques pel territori aneu visitant el blog de la AEC , allí us enterareu del que fem i així podreu venir.
Fins aviat
By Kiko