Sortida al Pi Gros i el Faig Pare

dimarts, 1 de desembre del 2009

Diumenge, 29 de Novembre de 2009. Després d'estar tota la setmana engantxats al meteocat fent força per que l'anticicló es mantingués fins passat diumenge, va arribar el gran dia.A les 07:30 hores del matí els membres de l'organització ja estavem davant l'Ajuntament de Camarles possant cinta de balizament per coordinar les inscripcions d'última hora i donar tiquets per a la menjada als que ja havien fet el pagament en anterioritat.
Els ous que vam dur a Santa Clara pareixia que de moment estaven donant resultat...El dia despertà tapat i els núvols feien cara de pocs amics. Però al marge de tot això, l'ambient era excel·lent. La gent feia cara d'il·lusió de ganes de fer la caminada, de ganes de descobrir, (els que no havien estat mai), de ganes d'experimentar noves sensacions en companyia d'amics i de família.

Vam arribar fins a l'area de lleure de la Fou després de sortejar caçadors, guardes i motoristes, finalment després de deixar als fogoneros ens vam acabar d'endinsar fins on la carretera ja no ens va permetre seguir.
Deixariem els vehicles i ens posariem a caminar per la mateixa pista de la Fou que passada una horeta vam arribar a la Font del Retaule on després d'esmorzar continuariem fins arribar al primer arbre monumental, Lo Faig Pare, majestuós i explendit, enclavat a la terra amb tot l'arrelament a la vista desprenent una sensació de seguretat impresionant, un raconet de muntanya mot bonic.

Fotos, fotos i més fotos i passat tot aquest reportatge que ni a les millors bodes...continuàrem retornant per la mateixa pista, reculant altre cop fins a la Font del Retaule on agafariem un sender que ens duria fins al segon, i no per això menys impressionant, arbre monumental, El Pi Gros.

Després de repetir el mateix repertori que amb el Faig, vam retornar cap als vehicle i a les 14:00 hores (hora de ministres) a dinar. I quin dinar!! Fesols, baldana d'arròs, llonganissa i all i oli, got de vi (que a la pregunta de blanc o negre? la resposta era ple ple...) i fruita del temps. Bo, i gana que hi havia pos boníssim.
Santa Clara continuava fent efecte, el temps s'aguantava, però just quan ja acabavem, alhora del concurs de cocs va començar en un plujim feble que va acabar plovent de debò...llàstima, però no ens queixem, el dia es va desenvolupar sobre el previst i només ens va fer falta una horeta per poder comentar la jornada, no vam poder anunciar la nova sortida del cap de setmana del 14 de febrer de 2010 a Sant Joan de l'Erm, però en conclusió el dia va estar bé, l'organització a l'altura i la resposta de la gent exel·lent (erem unes 125 persones), quin munt de gent...

Això es tot amics fins la propera i aneu seguint aquesta pàgina i fent llista de la propera sortida al febrer a la neu, animeus que xalarem!!

Salut i cames!!

By Kiks

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ha estat bé la ruta. El temps s'ha aguantat per a que la poguessem fer. encara que haigue plogut a l'hora del dinar, ha valgut molt la pena vore els boscos tintats de colors,groc, roig.....i sobretot l'estora que hem anat trepitjant de fulles de faig

Anònim ha dit...

la sortida ha estat profitosa. He pujat amb la familia i ens ho hem passat molt bé. Quan baixabem en lo cotxe el meu fill em va dir si tornariem el proper diumenge, el faig Pare i el Pi gros el van impresionar. Es ideal per anar en familia. Enhorabona organització!

Unknown ha dit...

IMPRESIONANT, SATISFACTORI,SENSACIONS,SENTIMENTS... felicito a l'organitzacio perquè la ruta era perfecta per a tots els que venien l'únic era el tros que hi havia de cami pero tot perfecte.Avere quant fem una altra!Bons Nadals i Feliç any 2010 A tots!